SNS: Pajtić ne zna kako da popravi životni standard u Vojvodini

Saopštenje novosadskih naprednjaka

SNS: Pajtić ne zna kako da popravi životni standard u Vojvodini

Srbija -
Sasvim je jasno da DS i Bojan Pajtić nemaju baš ništa da ponude građanima Vojvodine i Srbije, osim želje da im isprazne džepove, a svoje napune, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Novosadski naprednjaci poručili su danas da Lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić nema "apsolutno nikakva rešenja" kako da popravi životni standard građana Vojvodine, te da ih je upravo on doveo na rub egzistencije.

"On ih je doveo na rub egzistencije brinući se jedino kako da ostane u svojoj fotelji, i zadrži privilegije, kako bi nastavio sa ličnim bahaćenjem i pljačkom građana. Dokazao nam je, po ko zna koji put, da je jedina politika u koju se on razume, i za koju je uskostručan - politika uništavanja javnih resursa, samo na primeru Razvojne banke Vojvodine direktno je oštetio građane za više od 150 miliona evra", navodi se u saopštenju novosadskog SNS.

Pajtić je, kako navode, potpisao toliko saopštenja kritikujući SNS, "jer želimo da posle toliko godina donesemo zakon o radu, koji će podstaći investitore da ulažu u Srbiju, i istovremeno sačuvati prava radnika, a kada ga pitate koji je njegov predlog, kako bi DS regulisala tu oblast - Pajtić dr Bojan zanemi".

"Sasvim je jasno da DS i Bojan Pajtić nemaju baš ništa da ponude građanima Vojvodine i Srbije, osim želje da im isprazne džepove, a svoje napune", zaključuju u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track