Trepča podržala Vladin predlog izmene Žakona o radu

Uprava Rudarsko-metalurškog kombinata

Trepča podržala Vladin predlog izmene Žakona o radu

Srbija -
Očekujemo da će Zakon o radu u redovnoj proceduri usvojiti i Narodna Skupština Republike Srbije, rekao je zamenik generalnog direktora Trepče Dragan Milenković

LEPOSAVIĆ - Uprava Rudarsko-metalurškog kombinata Trepča, Jedinstvena organizacija Sindikata i zaposleni "u potpunosti podržavaju" predlog izmene Zakona o radu koji je utvrdila Vlada Srbije, objavljeno je danas.

"Očekujemo da će Zakon o radu u redovnoj proceduri usvojiti i Narodna Skupština Republike Srbije", rekao je zamenik generalnog direktora Trepče Dragan Milenković novinarima u Leposaviću.

Dodao je da zaposleni Trepče "pružaju punu podšku" Vladi Republike Srbije za sprovođenje ostalih mera ekonomske reforme od kojih očekuju rezultate.

"Samo uz potpune reforme koje obuhvataju i radno zakonodavstvo, mogu se ostvariti rezultati u prevazilaženju ekonomske krize", ocenio je Milenković i apelovao na sve zaposlene u Srbiji da "budu strpljivi i iskažu poverenje".

"Teret predstojećih reformi moramo svi podneti, a njihovim sprovođenjem će se stvoriti uslovi za otvaranje novih radnih mesta, za stvaranje ambijenta za uspešno poslovanje i za poboljšanje standarda radnika", rekao je Milenković. Uprava Trepče je pitanje izmene Zakona o radu razmotrila na sednici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track