SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Novosađani, danas vam se nudi 407 radnih mesta
Foto: Rojters

U hali SPENS

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Novosađani, danas vam se nudi 407 radnih mesta

Srbija -
nezaposlenima će biti ponuđeni poslovi u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, arhitektonskoj, saobraćajnoj, tehnološkoj, tekstilnoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj, medicinskoj, turističkoj i ugostiteljskoj struci

NOVI SAD - Grad Novi Sad i novosadska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizovaće danas u Sportskom i poslovnom centru "Vojvodina" (Spens) 15. Sajam zapošljavanja, za koji su 53 poslodavca prijavila 407 slobodnih radnih mesta.

Kako je navedeno u saopštenju iz NSZ, nezaposlenima će biti ponuđeni poslovi u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, arhitektonskoj, saobraćajnoj, tehnološkoj, tekstilnoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj, medicinskoj, turističkoj i ugostiteljskoj struci.

Priliku da dobiju posao imaće i informatičari, veb dizajneri, inženjeri rudarstva, psiholozi, menadžeri, knjigovođe, administrativni radnici, kol operateri, saradnici u osiguranju, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja, animatori, bravari, zavarivači, cnc-operateri, armirači, keramičari, gipsari, pekari, frizeri, negovateljice, higijeničari i pomoćni radnici u proizvodnji.

Poslodavci su iskazali potrebu i za popunu radnih mesta šivača, koja su namenjena osobama sa invaliditetom. Posetioci Sajma zapošljavanja, koji će u zapadnom holu Spensa trajati od deset do 15 sati, biće informisani i o uslugama NSZ, neposrednom komunikacijom na štandu Filijale NSZ Novi Sad, kao i informativnim materijalom.

Poželjno je da kandidati za posao ponesu više primeraka svoje radne biografije, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track