UŽAS U BEČEJU: Obesili ženku staforda u blizini fudbalskog stadiona
Foto: Kurir

Pomračeni umovi

UŽAS U BEČEJU: Obesili ženku staforda u blizini fudbalskog stadiona

Srbija -
Bar pet puta godišnje na ovom i sličnim mestima građani pronalaze mačke i pse koje su zlotvori mučili i ubili- kaže čitateljka koja je napravila potresne fotografije

BEČEJ: Delo pomračenog uma!Izopačena „moda“ zlostavljanja i ubijanja domaćih životinja koja već neko vreme trese Srbiju nije, nažalost, mimoišla ni opštinu Bečej. Poslednji slučaj zabeležen je prošle sednice, kad je na stotinak metara od ulaza u fudbalski stadion, pronađen leš obešene ženke staforda. Beživotno telo psa prekrivenog snegom, pronašli su čitaoci Kurira i napravili ove potresne fotografije:

-Nije ovo prvi put da se susrećemo s ovako mučnim prizorima. Bar pet puta godišnje na ovom i sličnim mestima pronalazimo mačke i pse koje su zlotvori mučili i ubili. Kako drugačije objasniti ovako otužnu sliku. Ženka psa staforda imala je dve godine i sigurno je nekoliko dana visila obešena jer je delimično bila prekrivena snegom- kažu oni i dodaju da su dosad pronalazili leševe obešenih rasnih pasa, ali i takozvanih avlijanera.-Sasvim je sigurno da se u ovom, ali i ranijim slučajevima, radi o delu pomračenog uma. Ako je neko u stanju da ovako nešto uradi životinji, možda će se sutra odvažiti da digne ruku na čoveka. Nadam se da će odgovorni za zlostavljanje mačaka i pasa u opštini Bečej biti pronađeni i adekvatno kažnjeni - kažu oni. S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja