SPREMITE KAPE I RUKAVICE: Dolaze ledeni dani, sa snegom, orkanskim vetrom i niskim temperaturama
Foto: Reuters

Jak minus

SPREMITE KAPE I RUKAVICE: Dolaze ledeni dani, sa snegom, orkanskim vetrom i niskim temperaturama

Srbija -
Meterolozi navode da će u Srbiji početi da pada sneg, a čim prestanu snežne padavine, što se očekuje nakon vikenda, dolaze ledeni dani sa temperaturama i do minus 15 stepeni Celziusa. Duvaće umeren, istočni i severoistočni vetar povremeno olujni i orkanske jačine

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije s kišom, u planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne u severozapadnim, a uveče i ostalim krajevima, susnežica i sneg u nižim predelima.

Lokalno velika količina padavina.

Meterolozi navode da će u toku dana u našoj zemlji početi da pada sneg, a čim prestanu snežne padavine, što se očekuje nakon vikenda, dolaze nam ledeni dani sa temperaturama i do minus 15 stepeni Celziusa!

Duvaće umeren, istočni i severoistočni vetar, u Vojvodini i Podunavlju povremeno olujni i orkanske jačine. Najniža temperatura od nula do pet, najviša od četiri na severozapadu do 10 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu oblačno s kišom. Vetar umeren i jak, istočni. Najniža temperatura tri, najviša šest stepeni.U Srbiji u subotu oblačno sa susnežicom i snegom.

U nedelju i ponedeljak hladno sa snegom slabog intenziteta, jak severni vetar, u planinskim predelima stvaranje nanosa.

Od utorka hladno i suvo, ujutro umeren i jak mraz, najviša temperatura oko nula stepeni.

U Beogradu će narednih dana biti slično vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track