TINEJDŽER  MONSTRUM IZ SENTE: Zaklao 8 pasa, policija ga uhapsila
Foto: Sasa Urosev

Iživljavao se nad nemoćnim životinjama

TINEJDŽER MONSTRUM IZ SENTE: Zaklao 8 pasa, policija ga uhapsila

Srbija -
Mikloš K. (19) iz Sente, sumnjiči se da je ubio osam pasa, čiji su leševi u poodmakloj fazi raspadanja pronađeni na periferiji grada, u bari iz koje se nekad kopao i vadio pesak

SENTA: Za sakaćenje i ubijanje više pasa mešanaca krivično će odgovarati Mikloš K. (19) iz Sente. Njega je danas policija označila kao osobu koja je odgovorna za smrt nedužnih životinja, koje je mučio, sakatio i vešao.

Nakon prijave Udruženja za zaštitu životinja i životne sredine „Lajka“ iz Sente, policija je pronašla mladića koji se sumnjiči da je mučenjem i sakaćenjem ubio više pasa lutalica.

mikloš-Prvi rezultati istrage pokazali su da psi nisu bili čipovani i da se, uglavnom, radilo o mešancima lutalicama. Na tom mestu su pronađeni leševi šest odraslih i dva manja psa. Osumnjičeni mladić priznao je da je neke od pasa usmrtio nožem. On nije mogao policajcima da pruži objašnjenje zašto je to uradio- preneo je Kuriru izvor blizak istrazi.

Dalja istraga pokazaće da li je osumnjičeni mladić, na ovakav ili sličan način, u Senti usmrtio još pasa. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track