(FOTO) DAN POLICIJE: Plavi anđeli slavili s najmlađim Nišlijama
Foto: MM Dragana Kocić

Pokazna vežba u parku Čair

(FOTO) DAN POLICIJE: Plavi anđeli slavili s najmlađim Nišlijama

Srbija -
Policijska uprava, niški odred Žandarmerije i vatrogasci organizovali su niz pokaznih vežbi na zadovoljstvo posebno najmlađih
1 / 4 Foto: MM Dragana Kocić

NIŠ - Policijska uprava u Nišu organizovala je danas u parku Čair obeležavanje Dana policije, kao uvertiru za sutrašnju centralnu proslavu koja će biti održana u Makišu.

Policijska uprava, niški odred Žandarmerije i vatrogasci organizovali su niz pokaznih vežbi na zadovoljstvo posebno najmladjih Nišlija.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

- Danas obeležavamo dan i slavu Ministarstva unutrašnjih poslova kao spomen na prvi sukob srpske Žandarmerije sa Turcima na Čukur česmi 1862. godine. Prvi put smo organizovali proslavu u parku Čair a u cilju sprovođenja projekta policija u lokalnoj zajednici. Ovde smo danas pokazali šta imamo i umemo i čime garantujemo bezbednost građana Niša - kazao je Grekulović.

Foto: M. M.
Foto: M. M.

Ovim povodom Policijska uprava u Nišu dobila je četiri skutera od JP „Parking servis“. Načelnik Grekulović je najavio da će dva motora dobiti školski, a druga sva saobraćajni policajci. Nakon okončanja zvaničnog dela manifestacije mališani su se fotografisali sa policajcima i zajedno sa njima crtali.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track