(FOTO) POPIO ZABRANU ULASKA U NIŠKI MUZEJ: Igrao se eksponatima?!
Foto: Facebook Logor Na Crvenom Krstu

Zaradiće i krivičnu prijavu

(FOTO) POPIO ZABRANU ULASKA U NIŠKI MUZEJ: Igrao se eksponatima?!

Srbija -
U zdanje grada na Nišavi neće moći ni da priviri u narednih 5 godina jer se slikao sa mitraljezom i starinskim telefonom u delu koji nije bio otvoren za posetioce

NIŠ - Posetilac niškog muzeja Logor na Crvenom krstu zaradiće krivičnu prijavu jer je iskoristio gužvu, odvojio se od vodiča i igrao eksponatima?!

U zdanje grada na Nišavi neće moći ni da priviri u narednih 5 godina jer se slikao sa mitraljezom i starinskim telefonom u delu koji nije bio otvoren za posetioce.

Foto: Facebook printscreen Logor na Crvenom krstu
Foto: Facebook printscreen Logor na Crvenom krstu

Štaviše, fotografije koje svedoče kako se ponašao i šta je sve radio osvanule su na zvaničnoj Fejsbuk stranici muzeja koji se ovim povodom oglasio i saopštio sledeće:

"Ima posetilaca Logora na Crvenom krstu koji iskoriste gužvu kojoj je vodič poklonio pažnju, odvoje se od grupe i krše pravila kuće u kojoj su. Ima pojedinaca za koje ne postoje crvene razvučene prepreke koje u svim zemljama sveta sugerišu da se IZA NJIH NE IDE. Neki se tako penju na sprat (iako je zabranjeno), neki poput ovog posetioca rade ono što im se radi. Ovo je drugi posetilac protiv koga će biti podneta krivična prijava i naša želja je da bude i poslednja sankcionisana osoba. Inače, ovim ljudima će biti zabranjene posete objektima o kojima brine Narodni muzej Niš u narednih pet godina."

"Ni on sam ne zna što je došao i gde je došao..., Šta traže ovakvi ljudi u muzejima nije mi jasno..., samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Foto: Facebook Logor na crvenom krstu
Foto: Facebook Logor na crvenom krstu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track