MIRKOVIĆ: Od preporuke do isplate vaspitačicama za manje od 24 sata
Foto: Zorana Jevtić

Pomoć predškolskim ustanovama Zaječara

MIRKOVIĆ: Od preporuke do isplate vaspitačicama za manje od 24 sata

Srbija -
ZAJEČAR - Na predlog predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića, gradsko veće Grada Zaječara donelo je odluku da se vaspitačicama predškolske ustanove “Đulići” isplati jednokratna novčana pomoć u iznosu od 10.000 dinara.

Vlada Srbije je juče donela preporuku lokalnim samoupravama da se svim vaspitačima u Srbiji isplati jednokratno po 7.000 dinara.

Na osnovu predloga i odluke Gradskog veća danas će svim vaspitačicama i vaspitačima u Zaječaru biti isplaćena obećana novčana pomoć. Na ovaj način Zaječar će služiti kao primer svim ostalim lokalnim samoupravama u Srbiji. Od obećanja do realizacije prošlo je manje od 24 sata, a Zaječar je time pokazao da je lider među lokalnim samoupravama po brzini i kvalitetu obavljanja poslova”, istakao je prvi čovek Zaječara Saša Mirković.

Da podsetimo, Grad Zaječar od 1. jauara ove godine ima besplatne vrtiće za sve mališane i na taj način kao jedini grad u Srbiji dokazao je da stvari mogu da funkcionišu kada postoji dobra organizacija, znanje i dobar tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track