PUCNJAVA U KRAGUJEVCU: Popio, pa ispalio čitav okvir municije iz pištolja!
Foto: Bogdan Vranješević

S. V. (27) šenlučio s 15 hitaca

PUCNJAVA U KRAGUJEVCU: Popio, pa ispalio čitav okvir municije iz pištolja!

Srbija -
KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je uhapšen dvadesetsedmogodišnji S. V., osumnjičen da je pucao iz pištolja u centru grada. Srećom, u teškom incidentu niko nije stradao, iako je S. V. ispalio čitav okvir municije u vazduh!

Pucnjava se dogodila u sredu uveče, oko 20.40 sati, u Ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića. Iako su po Kragujevcu odmah počele da kolaju razne priče, pa se pominjao i navodni mafijaški obračun, povod za incident je sasvim bizaran.

- Dečko je bio na nekoj žurci, na kojoj je poprilično popio, i onda je pod dejstvom alkohola rešio da šenluči, da se „malo proveseli". Ispalio je u vazduh čak 15 hitaca. Samo pukom srećom niko nije ni okrznut, iako je u to vreme bilo mnogo ljudi u ulici u kojoj se odvija najveći deo noćnog života Kragujevca, kaže izvor Kurira iz policije.

S. V. je posle incidenta pobegao s lica mesta, ali ga je policija posle sat i po pronašla i uhapsila. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po čijem će isteku biti sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo pod sumnjom da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track