SMRZAVANJE: Bez grejanja potrošači u okolini Vukovog spomenika
Foto: Thinkstock

Kvar na delu magistralnog toplovoda

SMRZAVANJE: Bez grejanja potrošači u okolini Vukovog spomenika

Beograd -
BEOGRAD - Potrošači u reonu Vukovog spomenika trenutno nemaju grejanje zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda toplane "Dunav", saopštilo je danas javno-komunalno preduzeće "Beogradske elektrane".

Ekipe za hitne intervencije "Beogradskih elektrana" su na terenu, pa se očekuje da korisnici iz ulica Dimitrija Tucovića, Vojvode Brane, Vojvode Bogdana, Zahumske, Igmanske i manjeg broja potrošača okolnih ulica, grejanje dobiju danas do kraja dana, navodi se u saopštenju.

Pored toga, zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M2) toplane „Cerak", danas će od 11 časova biti prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima koji se nalaze u reonu Ulice patrijarha Joanikija, zatim na Labudovom brdu i Kijevu Kneževac, saopštile su "Beogradske elektrane".

Preciznije, bez isporuke toplotne energije do sutra do ranih jutarnjih časova će biti korisnici u Ulici patrijarha Joanikija, Mrakovičkoj, Čajničkoj, Jedanaeste krajiške divizije, Gočkoj, Sretena Mladenovića Mike, Serdar Janka Vukotića, Ljubomira Ivkovića Šuce, Rasinskoj, Petra Jovanovića i 17. oktobra.

Terenske ekipe „Beogradskih elektrana" za hitne intervencije su već pristupile saniranju kvara na delu toplovoda i čine sve što je u njihovoj moći da isporuka toplotne energije potrošačima iz pomenutih ulica bude obnovljena i pre procenjenog roka, stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track