Balaševići slave rođendane na Trgu slobode
Foto: TANJUG

Besplatan koncert

Balaševići slave rođendane na Trgu slobode

Srbija -
Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić rekao da je subotnji koncert poklon porodice Balašević Novom Sadu, te da gradska uprava daje samo infrastrukturu i podršku u održavanju događaja

NOVI SAD - Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević održaće u subotu uveče na centralnom novosadskom Trgu slobode besplatan koncert "Panonska mornarica NS u matičnoj luci".

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić rekao je ranije da je koncert poklon porodice Balašević Novom Sadu, te da gradska uprava daje samo infrastrukturu i podršku u održavanju događaja.

"Grad je dao svu potrebnu infrastrukturu, a ukoliko se pojavi neki nepredviđeni trošak koji grad treba da pokrije svojim sredstvima, mi ćemo to naknadno objaviti u saopštenju za javnost", rekao je Pavličić.

Balašević je u tom saopštenju naveo da je koncert zakazan za 5. maj, jer će on ujedno biti proslava njegovog rođendana, rođendana njegove supruge i sina, kao i godišnjice njihovog braka, a da je tačan datum odredila ekipa koja će ozvučavati koncert.

Organizatori su najavili da će prostor trga biti ograđen na prilazima iz okolnih ulica, te da će na tim tačkama radnici obezbeđenja vršiti preventivne preglede posetilaca.Šef službe obezbeđenja Predrag Glušac rekao je ranije da će biti angažovano 150 radnika redarske službe, koji će biti zaduženi za odlaganje stvari koje su zabranjene za unošenje na javni skup, a tokom koncerta u centru grada radiće i policija, vatrogasna služba, hitna pomoć, kao i komunalna policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track