MUKE MIRE SA ZLATIBORA: Ne može da podigne rođene pare jer se zove kao žena Slobodana Miloševića?!
Foto: Prva Printscreen

Tri i po godine nikako do 1.500 dolara koje je muž poslao iz Rusije

MUKE MIRE SA ZLATIBORA: Ne može da podigne rođene pare jer se zove kao žena Slobodana Miloševića?!

Srbija -

Tridesetpetogodišnja Mirjana Marković, već tri i po godine ne može da podigne 1.500 dolara koje joj je muž poslao iz Rusije, zato što ima isto ime kao supruga bivšeg predsednika Srbije.

Foto: Prva printscreen
Foto: Prva printscreen

Lampica se, kaže upalila u nekoj američkoj banci koja je bila posrednik u prenosu novca. "Te pare su zaustavljene u nekoj američkoj banci zato što je Mirjana Marković na međunarodnoj poternici i zbog toga je to zaustavljeno", priča majka troje dece za emisiju "150 minuta".

Tri godine je na sve načine pokušavala da uz savete matične banke u Srbiji dokaže ko je i odblokira međunarodne bankarske tokove.

Foto: Prva printscreen
Foto: Prva printscreen

"Tražili su mi da izvadim pasoš, ja odem izvadim pasoš, donesem pasoš u banku, ali ja nikad nigde nisam putovala, pa im to ništa ne znači. Posle su mi tražili izvod iz matične knjige rođenih i to sam im odnela. Svaki put kad sam otišla bila je ista priča: čekajte, budite strpljivi, ali to je već tri godine i od toga izgleda nema ništa".

Ona radi u mesari, nikada se nije bavila politikom, ne piše knjige i nikada nije izašla iz zemlje.

"Ja sam Mirjana Marković i nisam na međunarodnoj poternici", kaže ova žena koja neće odustati od namere da nađe pravdu dodajući da je muž već odavno stigao kući na Zlatibor, ali dolari još nisu. "Verovatno ću ih tužiti, nemam nameru da ostanem bez tih para, nek na kraju ne dobijem ništa od toga, važno je samo da čuje narod kakve su to gluposti", zaključila je.

(TV Prva/150 minuta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track