ŠTRAJK RADNIKA: Ministar zove vlasnika Goše na razgovor
Foto: Marina Lopičić

PROTEST U SMEDEREVSKOJ PALANCI

ŠTRAJK RADNIKA: Ministar zove vlasnika Goše na razgovor

Srbija -

Radnici fabrike šinskih vozila „Goša“ iz Smederevske Palanke ne odustaju od štrajka, koji traje više od četiri meseca

Ministar privrede Srbije Goran Knežević uputio je Elefteriju Kirijakuu, direktoru firme „Lisnart holdings limitid“, koja je, prema podacima Agencije za privredne registre, stoprocentni vlasnik fabrike šinskih vozila „Goša“, poziv za sastanak u što skorijem roku na kom će se razgovarati o aktuelnoj situaciji u ovoj fabrici.

- Siguran sam da će vaša poseta biti korisna i da ćemo razgovorom doći do više mogućnosti za rešavanje situacije u „Goši“ - navodi se u pismu koje je Knežević uputio direktoru firme „Lisnart holdings limitid“.

Ministarstvo privrede je u proteklom periodu u više navrata i na više načina pokušavalo da stupi u kontakt sa vlasnicima kompanije koja je vlasnik „Goše“.

Nadamo se da će ovaj poziv doprineti bržem rešavanju situacije u fabrici „Goša“, navodi se u saopštenju.

Radnici fabrike šinskih vozila „Goša“ iz Smederevske Palanke ne odustaju od štrajka, koji traje više od četiri meseca i čekaju da im državni vrh pomogne u rešavanju problema u toj fabrici, izjavio je juče predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić.

- Mi i dalje štrajkujemo, ali bez štrajka glađu i blokade pruge na međunarodnom Koridoru 10 - rekao je Vujičić agenciji Beta.

Kurir / E.K.

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVI SKANDALOZNI SNIMCI VUČIĆEVE CENZURE! POSRAMLJENI RADNICI PRIZNAJU DA IM ŠEFOVI NAREĐUJU DA KRIJU KURIR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track