Najnovije vesti

KAMERE SNIMILE SVE! DETALJI SEKS SKANDALA U LESKOVCU: Medicinska sestra uvela ljubavnika u bolesničku sobu, a kad ih je zatekao direktor...
Foto: Nebojša Mandić

KAMERE SNIMILE SVE! DETALJI SEKS SKANDALA U LESKOVCU: Medicinska sestra uvela ljubavnika u bolesničku sobu, a kad ih je zatekao direktor...

Srbija

Kamere video-nadzora Opšte bolnice u Leskovcu su, saznajemo, snimile medicinsku sestru kako dovodi svog dečka u praznu bolesničku sobu, gde su imali odnos. Oni su u ljubavnom zanosu zatečeni tokom nenajavljene kontrole dr Nebojše Dimitrijevića, direktora ove zdravstvene ustanove, koji je posle skandala pokrenuo disciplinski postupak protiv radnice.

Prema nezvaničnim informacijama, medicinska sestra je ljubavnika uvela u bolnicu tako da ga niko od pacijenata i kolega nije primetio. Na snimcima se, kažu, takođe vidi i kako, posle svega, muškarac u hodniku zakopčava odeću dok pokušava da nađe izlaz iz ustanove. On je navodno greškom umesto ka izlaznom hodniku krenuo u podrum, da bi se posle izvesnog vremena vratio nazad i napustio zgradu.

foto: Nebojša Mandić

U međuvremenu, disciplinska komisija je uzela izjave od aktera odnosno svedoka, a u svom radu koristiće i zapis sa video-nadzora bolničkih prostorija. Direktoru bolnice predložiće jednu ili više disciplinskih mera, od smanjenja zarade i promene radnog mesta do opomene pred gubitak posla ili otkaza ugovora o radu.

- Ne bih da prerano govorimo o sankcijama prema zaposlenoj, ali će kazna svakako biti primerena, i o tome ćemo obavestiti javnost. Moramo da vodimo računa i da sve bude pravno utemeljeno. U tom postupku, hijerarhijski gledano, svi snose odgovornost, uključujući i mene. Svi zaposleni u bolnici moraju da poštuju posao koji imaju i da se na radnom mestu ponašaju u najboljem interesu pacijenata - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Seks-skandal je otkriven kada je direktor bolnice došao na Odeljenje neurologije u nedelju, oko sat i po posle ponoći. Zatekao je lekara i dve umesto tri medicinske sestre, koliko ih je bilo na rasporedu. Prema nezvaničnim informacijama, u potragu za nestalom sestrom krenuli su glavni tehničar i njena kolegenica.

foto: Profimedia

Skandal je izbio kada su otvorili vrata prazne bolesničke sobe, a zatečeni ljubavnik, koji nije zaposlen u bolnici, navodno je ćebetom, umesto genitalija, pokrivao glavu, dok se četrdesetogodišnja sestra, posle prvobitnog šoka, branila navodima da su samo razgovarali.

Ovo nije prva nenajavljena kontrola koju je Dimitrijević obavio u celoj ili delovima leskovačke bolnice. On kaže da to čini i do dva puta mesečno i po pravilu vikendima i praznicima. Najčešće je obilazio Službu urgentne medicine, Radiologiju i Laboratoriju, gde su u to vreme najveće gužve, a povremeno i celu bolnicu od podruma do krova.

- Da nije bilo tog nemilog slučaja, i ova bi se kontrola završila zapisnikom sa uputstvima načelnicima odeljenja i šefovima šta treba da promene i kako da unaprede svoj rad - ističe Dimitrijević, koji je poslednju kontrolu obavio u pratnji glavnog tehničara i šefa obezbeđenja. - I ovog vikenda sam na svim drugim odeljenjima zatekao stanje kojim sam bio veoma zadovoljan i šteta je da se zbog ovakvog neprimerenog ponašanja stvara pogrešna slika o celoj ustanovi.

Nakon što je uhvaćena u seksualnom činu, medicinska sestra je odmah otišla na bolovanje.

- Radi se o dugogodišnjoj i iskusnoj radnici, koja do sada nije imala nikakve propuste u radu - rekli su nam u bolnici. Nezvanično saznajemo da je razvedena i da je s novim ljubavnikom bila u višemesečnoj vezi.

(Kurir.rs/Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...