Najnovije vesti

Zaposleni Vodovoda traže da Bjelajac ostane direktor
Foto: Beta

Kad radnici vole direktora

Zaposleni Vodovoda traže da Bjelajac ostane direktor

Srbija
Pred zgradom gradskog parlamenta parkiran je veliki broj teretnih i službenih vozila JKP "Vodovod i kanalizacija", a zaposleni stoje pred ulazom u zgradu i odbornicima dele papire sa svojim zahtevom

NOVI SAD - Zaposleni u Javno komunalnom preduzeću "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad okupili su se pred Skupštinom Novog Sada, uoči početka konstitutivne sednice, sa zahtevom da Skupština Grada za direktora tog preduzeća imenuje Branka Bjelajca, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Pred zgradom gradskog parlamenta parkiran je veliki broj teretnih i službenih vozila JKP "Vodovod i kanalizacija", a zaposleni stoje pred ulazom u zgradu i odbornicima dele papire sa svojim zahtevom.

"Zaposleni u "Vodovodu i kanalizaciji" traže od Skupštine Novog Sada i njenih odbornika da postupe odgovorno i za direktora imenuju Branka Bjelajca", navedeno je u papiru koji okupljeni dele odbornicima. U daljem tekstu se navodi da radnici traže da na čelo firme dođe, kako se navodi, čovek koji je od propalog preduzeća napravio najjače lokalno javno komunalno preduzeće u zemlji.

Oni navode da se, pre nego što je Bjelajac postao direktor, u investicije ulagalo 164 miliona dinara, a sada, kada je on na tom mestu više od dve milijarde dinara.

"Nećemo da nas učinite još jednim propalim preduzećem. Budite odgovorni pred građanima koji su vam dali poverenje", navodi se u saopštenju zaposlenih.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...