NASTAVNICA IZ JAGODINE NAPALA SUPRUGU SVOG ŠVALERA, REAGOVALA POLICIJA: Istraumirana žena do detalja opisala divljanje besne ljubavnice!
Foto: Aleksandar Jovanović

NASTAVNICA IZ JAGODINE NAPALA SUPRUGU SVOG ŠVALERA, REAGOVALA POLICIJA: Istraumirana žena do detalja opisala divljanje besne ljubavnice!

Srbija -

Policija je podnela prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda protiv prosvetne radnice iz Jagodine jer je udarala po automobilu i lupala vratima supruge svog ljubavnika, te joj uputila verbalnu pretnju.

Neverni suprug se premišljao, što je dovelo do ljubavnih jada prosvetne radnice i njenog ataka njegovu suprugu.

- Bila sam u kolima kod pumpe gde se prodaje gas, razgovarala sam telefonom. Ona je prošla ispred mene. Kada je videla moja kola vratila se i zaustavila. Završila sam sa razgovorom i zaobišla je automobilom. Zatim sam čula jak udarac po automobilu. Otvorila sam vozačeva vrate i videla je kako užurbano ide prema meni. Onda je iz sve snage otvorila suvozačeva vrata i zalupila ih. Krenula sam kolima napred, a ona je potrčala i iz sve snage otvorila moja vrata i kazala mi: "Teško tebi". Upozorila sam je da ću pozvati policiju. Rekla je da mogu da zovem koga hoću i zalupila je moja vrata iz sve snage. Kada je videla da pozivam policiju ona je pobegla. Policija je uzela izjavu od mene. Nakon toga mi je bilo izuzetno loše i otišla sam u Hitnu pomoć. Ne poznajem je lično, ali znam o kome se radi, a ona me očigledno mrzi iz nekih njoj znanih razloga. Nedavno sam saznala za vezu nje i mog supruga. Zar takav nastavnik treba da predaje u školi? Pri tome nisam podigla ni ton niti joj rekla išta uvredljivo. Šta sam ja njoj kriva, neka sa njim rešava to što imaju - kaže uznemirena žena.

Nemio događaj zbio se polovinom marta, a prosvetne vlasti još uvek nisu reagovale.

(Kurir.rs/centralmedia Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track