BALAŠEVIĆ: Poslanicima treba psihijatar ŠEŠELJ: Đoko, spremam za tebe motku!
Foto: Marina Lopičić

Predlog kantautora o obaveznom pregledu razljutio narodne tribune

BALAŠEVIĆ: Poslanicima treba psihijatar ŠEŠELJ: Đoko, spremam za tebe motku!

Politika -

Da ispuniš neki psihijatrijski minimum... Proredila bi se Skupština kad bi neki konzilijum tu pročačkao, rekao je Balašević

Đorđe Balašević, naš poznati kantautor, izjavom da je danas „za Skupštinu i zvanje poslanika neophodan psihijatrijski pregled“ izazvao je burne reakcije među narodnim tribunima!

- Da ispuniš neki psihijatrijski minimum... Proredila bi se Skupština kad bi neki konzilijum tu pročačkao - rekao je Balašević za TV N1.

To je ozbiljno razljutio lidera SRS Vojislava Šešelja.

- Za Đorđa Balaševića biće mi dovoljna jedna motka, samo da ga sretnem negde - kratko je poručio on, dok je poslanik SNS Vladimir Đukanović za Balaševića rekao da je „očigledno reč o čoveku koji ima potrebu da vređa ljude“.

- Čudo da tako nešto nije predlagao kada su njegovi bili na vlasti i kada su isključivo dolazili u Skupštinu da glasaju bez ikakvih rasprava - rekao je Đukanović.

Poslanik sa liste SNS Marijan Rističević poručio je da je on već bio na pregledu:

- Sticajem okolnosti, zbog drugih potreba, ja sam taj pregled prošao više puta i jedan ne tako davno. A da li poslanik Beba Balašević ima bilo kada obavljen psihijatrijski pregled? Imajući u vidu ponašanje njenog oca i nje same, trebalo bi obavezno da se pregleda. Genetika je čudo.

Kurir / S. Đurić

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track