SKANDAL U INĐIJI: Gradski bazen zbog narkomana i huligana ograđen bodljikavom žicom
Foto: Printscreen Youtube

bizarno

SKANDAL U INĐIJI: Gradski bazen zbog narkomana i huligana ograđen bodljikavom žicom

Srbija -

Svečano otvaranje bazena u Inđiji pratilo je i njegovo ograđivanje bodljikavom žicom.

Od ove godine, renovirani bazeni dodatno su "zaštićeni" spiralnom bodljikavom žicom duž ograde, izveštava lokalni medij "Inđija kafe".

Iz uprave Sportskog centra "Inđija" kažu da "nisu znali da će se dići velika prašina oko toga" i da "bodljikava žica nije postavljena zbog dece koja preskaču ogradu da ne bi platila kartu, već za huligane koji noću upadaju na bazen".

- Bazen je na kraju grada i iza njega je šuma. Tu se noću skupljaju razni huligani. Preskaču ogradu i vršljaju po bazenu. Bacaju prazne flaše, lome. To su pijani i izdrogirani huligani. Zbog njih smo stavili ovu ogradu - navodi Miroslav Dragojlović, upravnik bazena. Kaže da nisu želeli da bazen podseća na koncentracioni logor i da će razmotriti da li će skinuti žicu. - Kada se direktor vrati sa godišnjeg odmora, on će doneti odluku. Ali svakako ćemo razmisliti o svemu, jer ako ljude podseća na nešto ružno, možda je bolje da promenimo. Postoji mogućnost da se i žica razvuče, da ne bude kao što je sada spiralnog oblika - ističe Dragojlović.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track