MANIJAK OPSEDA ŠKOLU U NIŠU: Pred decom skida gaće i onaniše, nasrnuo na majku jednog učenika
Foto: Shutterstock

strava i užas

MANIJAK OPSEDA ŠKOLU U NIŠU: Pred decom skida gaće i onaniše, nasrnuo na majku jednog učenika

Srbija -

Nepoznati manijak opseda osnovnu školu "Car Konstantin" u Nišu koju pohađa preko hiljadu đaka i seje strah među mališanima pred kojima skida gaće i onaniše.

Roditelji zabrinuti za njihovu bezbednost decu vode iz škole i čekaju ih posle nastave, a da njihov strah nije bez osnova dokazuje i to što je pedofil nasrnuo i na majku jednog učenika.

Direktor škole Nenad Stefanović kaže da je nemili događaj u ponedeljak prijavila majka jednog deteta.

foto: Shutterstock

- U vreme malog odmora kada su u školi učenici nižih razreda, prema njenim navodima u neposrednoj blizini škole, u dvorištu Medicinskog fakulteta primećen je čovek koji se neprikladno ponašao. Odmah je obavešteno obezbeđenje, radnik ga je pojurio ali je on uspeo da umakne. Obavestili smo školskog policajca, a pojačali smo i mere bezbednosti u našoj ustanovi.

Moram da istaknem da mnogo vodimo računa o našim đacima, mi smo jedina škola u Srbiji u kojoj dežuraju stručni saradnici a angažovali smo i privatno obezbeđenje. Prema mojim saznanjima, policija sumnja na jednu osobu pa očekujemo da će se ova situacija razrešiti što pre - kaže Stefanović.

Direktor nije izneo detalje ovog incidenta, ali kako saznajemo od roditelja koji su upozorenje na manijaka podelili i na Fejsbuku, muškarac je pred decom onanisao.

- Stajao sam na ulazu u školu kada je naišla moja prijateljica, majka jednog deteta. Bila je usplahirena, kazala mi je da je videla muškarca koji je izvadio polni organ i vikao: Gde ste devojčice ? Potrčao sam ka tom mestu ali je on već umakao. Deca tu stazu gde je on stajao koriste kao prečicu, što je on verovatno znao i tu ih je čekao - priča Saša Tasković, jedan od zabrinutih roditelja.

foto: Shutterstock

Nišlijka A.S. (35) tvrdi da je istog dana kada je ispred škole viđen, manijak i nju jurio.

- Oko osam sati ujutro vraćala sam se kući nakon što sam odvela dete u školu. Čula sam da neko viče: "Mac, mac, dođi ovamo..." Kad sam se okrenula videla sam čudnog čoveka u žbunju. Počela sam da trčim, on je krenuo za mnom ali je ubrzo odustao i vratio se na isto mesto.

Mislila sam da sam ja jedina žrtva dok nisam videla na Fejsbuku da vreba decu. Verujem da je i od mene pomislio da sam dete jer sam sitnog rasta i da je hteo da me napadne - priča A.S.

Policija je obaveštena o dogadjajima u najvećoj niškoj školi i intenzivno radi na pronalasku čoveka koji je uznemirio čitav grad.

(Kurir.rs/Telegraf.rs, D.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track