Održana prva sednica nove Vlade Vojvodine

Održana prva sednica nove Vlade Vojvodine

Srbija -
Predsednik vlade Bojan Pajtić je novoizabranim članovima poželeo puno uspeha u radu i naveo da vladu očekuju brojne aktivnosti, koje se odnose pre svega na brži razvoj Pokrajine

NOVI SAD - Vlada Vojvodine u novom sazivu održala je danas prvu sednicu, kojom je predsedavao njen predsednik Bojan Pajtić, saopštio je pokrajinski sekretarijat za kulturu i informisanje.

Kako se navodi, Pajtić je novoizabranim članovima poželeo puno uspeha u radu i naveo da vladu očekuju brojne aktivnosti, koje se odnose pre svega na brži razvoj Pokrajine, što neće biti jednostavno uraditi u narednim godinama.

"To predstavlja poseban izazov da pokažemo da smo sposobni, efikasni i energični. Za dobru inicijativu od mene ćete uvek imati podršku, jer očekujem od svih članova vlade da budu aktivni i puni ideja za koje će se zalagati", rekao je Pajtić.

Na današnjoj sednici za sekretara vlade izabrana je Romana Rudić, a formirana su i radna tela za pojednine oblasti, kao što su odbori za ekonomska pitanja i budžet, propise i upravu, komisije za međunacionalne odnose, crkve i verske zajednice i za odbranu i bezbednost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track