Najnovije vesti

VRANJE PROTIV TRGOVINE LJUDIMA: Obeležen Svetski dan borbe protiv trafikinga
Foto: T.S.

sastanak gradskih vlasti

VRANJE PROTIV TRGOVINE LJUDIMA: Obeležen Svetski dan borbe protiv trafikinga

Srbija

Grad Vranje je prošle godine usvojio Deklaraciju o borbi protiv svih oblika trgovine ljudima i drugi je grad, posle Niša, koji je doneo ovaj važan dokument.

U centralnoj pešačkoj zoni aktivisti su, delili propagandni materijal, u okviru obeležavanja Svetskog dana borbe protiv "trafikinga".

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić razgovarao je sa predstavnicima Lokalne mreže za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima, u okviru obeležavanja 30. jula, Međunarodnog dana borbe protiv trgovine ljudima.

Antić je rekao da Grad u potpunosti podržava sve aktivnosti ovog tela i istakao da će lokalna samouprava nastaviti da pruža podršku projektima i aktivnostima Lokalne mreže. Na sastanku je bilo reči o planovima i realizovanim akcijama Mreže, koja je u Vranju osnovana 2013. godine, u okviru projekta "Lokalne zajednice u borbi protiv trgovine ljudima", o čemu je govorila potpredsednica Mreže Beba Kanački.

Sastanku su prisustvovali i gradska većnica Danijela Milosavljević, kao i predstavnici ustanova i insititucija, članovi Lokalne mreže za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...