Ispuniću obećanja prema građanima Zrenjanina

Goran Knežević

Ispuniću obećanja prema građanima Zrenjanina

Srbija -
Grad nije izgubio gradonačelnika već da je dobio ministra, a uskoro će se videti rezultati timskog rada, rekao budući ministar poljoprivrede Goran Knežević

ZRENJANIN - Budući ministar poljoprivrede Goran Knežević izajvio je da će ispuniti obećanja koja je dao kao gradonačelnik Zrenjanina, istakavši da grad nije na gubitku pošto je dobio ministra koji će pomoći da se reše neki problemi.

U prvoj izjavi posle nominacije, datoj Radio Zrenjaninu, Kneževići je rekao da je za novog gradonačelnika Gradski odbor Srpske napredne stranke predložio mladog i stručnog Ivana Bošnjaka, da "grad nije izgubio gradonačelnika već da je dobio ministra", a da će se uskoro videti rezultati timskog rada.

Knežević je nominovan za ministra 16 dana pošto je izabran za gradonačelnika i biće prvi ministar iz Zrenjanina u vladi Srbije.

Posle petooktobarskih promena 2000. godine kratko vreme je jedan od tri ravnopravna člana u kolektivnom ministarstvu poljoprivrede u prelaznoj vladi bio Zrenjaninac Živanko Radovančev (SPS), tadašnji direktor zrenjaninskog "Mlekoprodukta". On tu fuknciju obavlja i danas, neprekidno više od tri i po decenije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track