Međunarodni umetnički kamp do 11. avgusta

Kosjerić

Međunarodni umetnički kamp do 11. avgusta

Srbija -
Tema 11. umetničkog kampa je "Adaptacija", a predstavlja, kako je objašnjeno, simboličan odgovor na svakodnevnicu u kojoj živimo i kojoj se prilagođavamo

KOSJERIĆ - Međunarodni umetnički kamp u Kosjeriću okupiće do 11. avgusta oko 30 učesnika iz 15 zemalja, a u fokusu će biti umetnost promene i adaptiranje različitih umetničkih medija, najavili su organizatori.Tema 11. umetničkog kampa je "Adaptacija", a predstavlja, kako je objašnjeno, simboličan odgovor na svakodnevnicu u kojoj živimo i kojoj se prilagođavamo.Tokom dve sedmice kamp će ponuditi učesnicima, građanima i posetiocima različite umetničke intervencije u javnim prostorima u Kosjeriću.Građani Kosjerića će ovog leta ugostiti oko 30 učesnika iz Irske, Ukrajine, Italije, Nemačke, Češke, Španije, Finske, Rusije, Bugarske, Slovačke, Francuske, Mađarske, Poljske, Švajcarske i Japana.

Učesnici će biti raspoređeni u pet radionica: teatar, radionica vizuelne umetnosti (Artburg hill), radionica murala i grafita (Street galleries), muzička radionica i dečja radionica u kojoj će učestvovati deca iz Kosjerića.Međunarodni umetnički kamp organizuje Udruženje građana "K-town" iz Kosjerića u partnerstvu sa Skupštinom opštine Kosjerić, Mladim istraživačima Srbije, Kancelarijom za mlade Kosjerić, Narodnom bibliotekom Kosjerić, Turističkom organizacijom Kosjerić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track