Najnovije vesti

VRANJANKA RODILA BEBU DŽINA: Mali Aleksej je apsolutni REKORDER na jugu Srbije sa 5 kilograma i 290 grama!
Foto: printscreen privatna arhiva

SVE IZNENADIO

VRANJANKA RODILA BEBU DŽINA: Mali Aleksej je apsolutni REKORDER na jugu Srbije sa 5 kilograma i 290 grama!

Srbija

Kada je otišla na poslednji pregled ultra zvukom pre porođaja mladoj Kristini Tasić Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko 4 kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio grupna beba.

Međutim kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima 5 kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku. 

- Pokušala sam da je ispravim, rekla sam joj da greši da beba ima verovatno 4 kilograma i 290 grama, ali me je ona ispravila i rekla da da sam rodila pravog džina – priča sa osmehom ova mlada žena koja sa suprugom Daliborom živi u Davidovcu nadomak Vranja.

Mala senka na najsrećniji trenutak u jednoj porodici pala je već sutradan kada su majci rekli da beba nije dobrog zdravlja, da ima problema sa šećerom i da se mora transportovati za Niš, ali na sreću sve je to brzo sanirano i mali džin Aleksej je sada u svojoj kući sa jednoipogodišnjim bratom Andrejom.

Nije mi bilo sve jedno. Svakoj majci je važno da joj je dete zdravo. Provela je beba šest dana na intezivnoj nezi Neonatologije u Nišu i sada je on dobro i svi smo presrećni jer smo zajedno – kaže mama Kristina za Novosti.

Kristina i Dalibor kažu da su srećni što je njihov mali džin dobro i zahvaljuju se doktoru Goranu Petroviću i kompletnom osoblju na vranjskoj Ginekologiji.

- I da se zna, moj sin je veći i od leskovačke bebe džina - šali se srećni otac aludirajući na natpise u štampi o najkrupniijoj bebi na jugu Srbije, koja je rođena u Leskovcu - E, sad je moj Aleksej najveći!, rekao je za infovranjske.rs.

Kurir.rs/Večernje Novosti/infovranjske.rs.

Foto privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja