Najnovije vesti

GRAĐANI PRESREĆNI: Evo šta su Subotičani rekli posle ukidanja vanrednog stanja
Foto: N.H.

PRODISALI

GRAĐANI PRESREĆNI: Evo šta su Subotičani rekli posle ukidanja vanrednog stanja

Srbija

Građani Subotice pozdravljaju ukidanje vanrednog stanja i policijskog časa koji im je delimično uskratio kretanje, posete i druženja sa porodicom I prijateljima, sportske i druge aktivnosti.

Evo šta su rekli građani Subotice u anketi Kurira.

"Redovno sam odlazio na posao i u vreme vanrednog stanja, ali mi je ipak ukidanje policijskog časa doneo olakšanje. Naime, ređe sam odlazio u kupovinu zbog gužvi, mnogi šalteri nisu radili pa su pošte i banke prebukirane i sa dugim redom na ulici. Sada sve počinje da radi , otvara se i društveni i kulturni život, sve me to raduje", kaže Boris Koračak, radnik.

Učenik Davor Sarić deli zadovoljstvo zbog jučerašnje odluke Skupštine Srbije.

"Zadovoljan sam ukidanjem policijskog časa. Vozio sam bicikl i u vreme vanrednog stanja, boravio i napolju, ali mi je nedostajalo druženje sa drugovima, sport zajednički odlasci na neka mesta koja smo posećivali", rekao je Sarić.

Turistički vodič Boris Tot kaže da jedva čeka da ponovo počne da radi.

"Realno jedva čekam da počnem da radim, da počne turistička sezona. Zato me najviše raduje ukidanje policijskog časa, jer za nas u turizmu to nije bila samo zabrana kretanja, nego je prosto sve stalo. Očekujem od sredine juna da će biti bolje, da će ljudi početi da putuju polako, da se pridržavaju potrebnih mera, ali da se slobodno ipak kreću", istakao je Tot.

N.H. 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...