EVO KO JE ŽENA UHAPŠENA ZBOG MISTERIOZNIH POŽARA U SUVODOLU: Njen muž je imao samo OVO da kaže
Foto: Kurir/ Z.Š.

neobjašnjiva pojava

EVO KO JE ŽENA UHAPŠENA ZBOG MISTERIOZNIH POŽARA U SUVODOLU: Njen muž je imao samo OVO da kaže

Srbija -

K.T iz Suvodola, uhapšena zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, supruga je Zorana Tomaševića u čijoj su kući do sada pod nerazjašnjeim okolnostima izgorele sve utičnice, dva bojlera, televizor, spratna tabla, čak i kablovi u pomoćnom objektu u kome nema struje.

Privođenje supruge za Kurir je potvrdio i Zoran Tomašević. Po njegovim rečima, njih dvoje juče su tokom dana bili na poligrafu u policiji i posle toga njegova supruga je zadržana.

foto: RINA

- Ne znam uopšte koji je to mozak koji je za sve ovo što nam se dešava mogao da optuži moju suprugu. Imenom i prezimenom mogu da navedem najmanje sedmoro, osmoro ljudi koji su svojim očima gledali kako u mojoj kući planjavaju utičnice, gori platika, a da moja surpuga nije bila nigde u blizini. Za sve što pričam imam svedoke i uopšte ne znam zašto nju optužuju - rekao nam je danas prilično uznemireni Zoran Tomašević.

foto: Kurir/ Z.Š.

Inače, poslednjih nedelja požari su više puta izbili u kući Tomaševića, koja je isključena sa struje, u kojoj je raskačeno uzemljenje, pa čak i kablovska televizija. Stručnjaci koji su bili u kući Tomaševića primetili su da su u kući gorele utičnice, odnosno plastični delovi na krajevim provodnika, ali ne i sami provodnici.

Neki od ovih požara izbili su i dok su stručnjaci elektro struke bili u kući Tomaševića.

(Kurir.rs/Z.Š)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track