NOVI BILANS U KRALJEVU: Na testiranje poslat 31 uzorak, svi bili negativni
Foto: Kurir/J.S.

Zavod za javno zdravlje

NOVI BILANS U KRALJEVU: Na testiranje poslat 31 uzorak, svi bili negativni

Srbija -

KRALJEVO - Prema informacijama dobijenim iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, sa teritorije grada Kraljeva je u utorak, 19. maja, na testiranje u laboratoriju Kliničkog centra Srbije „Vatreno oko“, poslat 31 uzorak na „SARS- Cov2“ virus, a svi testirani uzorci su bili negativni.

Istog dana, od osobe sa teritorije grada Kraljeva, koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac zbog pratnje maloletnog deteta kod kojeg je ranije dijagnostikovan virus „SARS-Cov2“, uzet je bris i dobijen je pozitivan rezultat.

- Registrovanjem tog slučaja, na teritoriji grada Kraljeva je do sada evidentirano ukupno 52 „Covid19“ pozitivna slučaja, saopšteno je u četvrtak iz Kabineta gradonačelnika Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, u sredu, 20. maja, na testiranje u laboratoriju Kliničkog centra Srbije „Vatreno oko“ poslat je 41 uzorak sa teritorije grada Kraljeva.

- Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva će zasedati po ukazanoj potrebi, a saopštenja će biti dostavljana u skladu sa epidemiološkom situacijom i dobijenim izveštajima od nadležnih službi i institucija, koje i dalje prate sprovođenje mera u stanju proglašene epidemije, kaže se u saopštenju dostavljenom javnosti.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track