KREĆU LETOVI I IZ NIŠA: Evo gde će se danas leteti sa Konstantina Velikog
Foto: Beta/Saša Đorđević

KREĆU LETOVI I IZ NIŠA: Evo gde će se danas leteti sa Konstantina Velikog

Srbija -

Od danas će ponovo biti uspostavljeni letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je 18. marta zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Posle dva meseca na aerodrom "Konstantin Veliki" u 11.25 sleteće avion kompanije Vizer iz Dortmunda, koji bi potom trebalo da poleti za taj grad u 11.55, navodi se na sajtu aerodroma.

Odlukom Vlade Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja.

Aerodromi Srbije doo Niš navode da svi putnici moraju da se ponašaju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj.

Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Srbije, od danas ulaze na teritoriju Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Apeluju na putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodromu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od osoblja.

Očekuju da se u toku juna nastavi sa postepenom normalizacijom saobraćaja sa aerodroma Konstatin Veliki u Nišu i aerodroma Morava u Kraljevu i da i ostale avio kompanije obnove saobraćaj u skladu sa svojim procenama i odlukama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track