GRAĐANI VRNJAČKE BANJE SAMO PREDLAŽU PROJEKTE: Evo do kad mogu da predlože šta će se finansirati iz budžeta
Foto: Shutterstock

akcija lokalne samouprave

GRAĐANI VRNJAČKE BANJE SAMO PREDLAŽU PROJEKTE: Evo do kad mogu da predlože šta će se finansirati iz budžeta

Srbija -

Opština Vrnjačka Banja omogućila je njenim stanovnicima da predlože projekte koji će se finansirati javnim sredstvima, a namera lokalne samouprave je da što više građana uključi u proces planiranja budžeta i javnih investicija za period od 2021. do 2023. godine.

- Pozivamo građane da do 15. septembra tekuće godine predlože projekte za koje smatraju da život u našoj opštini mogu učiniti kvalitetnijim i boljim, a njihovi predlozi mogu se naći na listi prioritetnih projekata koji će biti finansirani u budžetskoj 2021. godini. Neophodno je da projekat koji se predlaže ima uticaj na širu zajednicu, odnosno da povećava kvalitet života većeg broja naših sugrađana, kažu u vrnjačkoj opštini.

Prema rečima nadležnih, za građane je obezbeđen poseban Upitnik za predlaganje projekata koji mogu da popune i dostave u zgradu Opštine.

Građani ovaj Upitnik mogu naći i u Uslužnom centru Opštine Vrnjačka Banja (Kruševačka 17a, 36210 Vrnjačka Banja, kancelarija br.3), kao i u svim javnim institucijama, javnim preduzećima i svim seoskim/gradskim mesnim kancelarijama, gde mogu i da predaju popunjene obrasce.

O svim informacijama o sprovedenom procesu participacije, predloženim, usvojenim, neusvojenim projektima i ostalim detaljima procesa i izrade Nacrta odluke o budžetu za 2021. godinu građani se mogu informisati na internet sajtu Opštine Vrnjačka Banja ili na broj telefona 036/601-228.

(Kurir.rs / J. S. / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track