IZABRAN GRADONAČELNIK KRALJEVA: Predragu Terziću drugi mandat
Foto: J.S.

Odlukom većine odbornika

IZABRAN GRADONAČELNIK KRALJEVA: Predragu Terziću drugi mandat

Srbija -

Odlukom većine odbornika Skupštine grada Kraljeva, na sednici održanoj u četvrtak, dr Predrag Terzić, diplomirani politikolog, ponovo je izabran za gradonačelnika Kraljeva.

Terziću je ovo drugi mandat na mestu prvog čoveka grada na Ibru, jer je istu funkciju obavljao i u prethodne četiri godine.

Dr Predrag Terzić je rođen 1984. godine u Kraljevu, gde je završio osnovnu školu „Vuk Karadžić“ i Gimnaziju, prirodno - matematički smer. Diplomirao je u roku na politikološkom odeljenju Fakulteta političkih nauka u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,63, a master studije politikoloških nauka završio je 2011. godine sa desetkom.

foto: J.S.

Decembra 2015. godine na Fakultetu političkih nauka u Beogradu odbranio je doktorsku disertaciju pod nazivom „Uticaj evropske liberalne misli na političku modernizaciju Srbije od 1878. do 1903. godine“, čime je stekao naučni stepen doktora političkih nauka.

Odbornici Skupštine grada Kraljeva u četvrtak su izabrali i zamenika predsednika Skupštine grada Kraljeva, zamenika sekretara Skupštine, zamenika gradonačelnika, kao i članove Gradskog veća.

J. S./ FOTO: J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track