300 ČUDA

RAJKO VARIJANATA TRAŽI SVOJU MILKU: Nema udavača za život na selu (KURIR TELEVIZIJA)

Srbija -

Rajko Miletić Varijanta je sam sebi nadenuo nadimak kako bi ljudi odmah znali o kome je reč, pogotovo kada objavljuje oglase za ženidbu.

Život daleko od grada i mnoštvo obaveza u napuštenom selu Kalimance u opštini Kuršumlija, naterao ga je da buduću suprugu potraži na ne tako konvencionalne načine.

Iako je naš domaćin otporan na usamljenost, lenjost i ozlojađenost, da bi potencijalnim udavačama pokazao da je ozbiljan, on je u dvorištu napravio bazen, dobar je kuvar, ume da igra, a ima i kucu i macu kao ljubimce.

"Gde ne obukoh drugu bluzu, trebalo je da idem da se očešljam, bestraga! Neće Milke na selo, luduju. Ja nisam imao lufta, nemam kad i tako, takva je procedura, ispao sam iz programa", kaže Rajko objašnjavajući da su obaveze oko stoke u selu, u šumi i na terenu dovele do toga da ostane neženja.

Zbog ljubavi je, kako kaže, spreman da se preseli i kupi kuću u Kuršumliju. Ipak, devojka mora da bude lepa i na noivou.

"Rđavu neku neću, ne bi mi palo na pamet", objašnjava Rajko Varijanta. Na kraju nam je i otkrio zašto žene zove Milkama.

"Kao čokolada, one su najslađe, a i ne mogu svima da zapamtim ime", otkrio je u emisiji "300 čuda" mladoženja.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja