ZMAJEVI VELIKOG SRCA: Akcija bajkera u Loznici, delili paketiće u Suncu
Foto: Kurir/T.Ilić

DIVAN GEST

ZMAJEVI VELIKOG SRCA: Akcija bajkera u Loznici, delili paketiće u Suncu

Srbija -

Članovi lozničkog moto-kluba "Black dragons" posetili su danas u Loznici Dnevni boravak "Sunce" za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju i uručili novogodišnje paketiće. Prema rečima Miroslava Popovića, sekretara "Blek dragons", oni su u ovoj humanitarnoj akciji poklonili trideset paketića, ali i bojice, flomastere i sličan materijal koji će dobro doći korisnicima "Sunca".

bajkeri, Loznica, Black dragons
foto: Kurir/T.Ilić

- Nije nam prvi put da ovo radimo i želeli smo uoči novogodišnjih praznika ponovo da dođemo ovde i malo im ulepšamo dan. Sa nama je stigao i Deda Mraz koji je predao poklone i drago nam je da su svi zadovoljni. Svaka dva meseca napravimo neku humanitarnu akciju i nastojimo da uvek pomognemo tamo gde je i kome je najpotrebnije. Voleli bismo da ovom akcijom druga udruženja, klubove ili organizacije podstaknemo da na sličan način nekom pomognu. Mi smo i dobrovoljni davaoci krvi i u takvim akcijama učestvujemo grupno – kaže Popović dodajući da ujedno na ovakav način žele da promene neke negativne predrasude koje još uvek kod nekih postoje o bajkerima.

Dnevni boravak "Sunce" ima 20 korisnika različitog godišta koji su se obradovali poseti bajkera. Zaposleni u boravku kažu da su ovakva i slične akcije dobrodošle i da korisnike vesele pokloni, ali im mnogo više znači pažnja koja im se na ovaj način ukazuje. Druženje je upotpunio sunčan dan, Deda Mraz se odlično snašao u podeli paketa, a iskoristio je priliku i da sede na jednu od ‘’ljutih’’ mašina.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track