NOVA JAVNA GARAŽA U CENTRU KRUŠEVCA: Besplatno za građane do 15. januara
Foto: Kurir/Ž.M.

Značajna investicija

NOVA JAVNA GARAŽA U CENTRU KRUŠEVCA: Besplatno za građane do 15. januara

Srbija -

Nova fast garaža spratnosti P+1 sa 205 parking mesta otvorena je na lokaciji u centru Kruševca, preko puta Autobuske stanice. Ovo je treća montažna garaža u gradu, a građani će moći besplatno da je koriste do 15. januara 2021. godine.

Kruševac, javna garaža
foto: Kurir/Ž.M.

– Ovo je završetak vrlo značajnog investicionog projekta i za Grad Kruševac i za Poslovni centar. Nadamo se da ćemo njenim puštanjem u rad u velikoj meri rešiti problem parkiranja u našem gradu, kako u centru, tako i na periferiji. Ukupna vrednost investicije je oko 80 miliona dinara, a oko 35 je finansirano preko Poslovnog centra i odnosi se na montažu garaže, a preostali iznos finansiran je preko Gradske uprave Kruševca i odnosi se na izgradnju infrastrukture koja je bila uslov za montažu pomenute garaže, kaže Miloš Milošević vršilac dužnosti direktora JP “Poslovni centar Kruševac”.

Kruševac, javna garaža
foto: Kurir/Ž.M.

Novu garaža je stavljena na raspolaganju građanima 24 sata dnevno tokom cele nedelje, a do 15 januara naredne godine usluga parkiranja biće besplatna. Cena parking na mesečnom nivou biće za pravna lica 6.000 dinara, a za fizička lica 3.900 dinara. Usluga jednokratnog parkiranja za sat vremena koštaće 40 dinara, a svaki naredni će se tarifirati sa po 50 dinara.

Ovo je treća montažna garaža u Kruševcu, a prethodne dve – na Kosturnici i kod Opšte bolnice pokazale su se isplativim do sada.

Kurir.rs/ Ž. M./Foto: Kurir/Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja