DOLIJALI NELEGALNI TAKSISTI IZ KRALJEVA: Oduzeta im vozila, i moraće debelo da plate AKO IH HOĆE NAZAD!
Foto: Kurir.rs / J. S.

UVODI SE TAMO RED

DOLIJALI NELEGALNI TAKSISTI IZ KRALJEVA: Oduzeta im vozila, i moraće debelo da plate AKO IH HOĆE NAZAD!

Srbija -

Saobraćajna inspekcija u Kraljevu privremeno je od vlasnika oduzela pet vozila koja su korišćena za nelegalni taksi prevoz u ovom gradu i ona su trenutno smeštena na posebno određenom delu Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“.

- Vozila se isključuju iz saobraćaja na vremenski period od 30 do 90 dana. Imali smo nekih neprijatnosti prilikom privremenog oduzimanja vozila, ali građani moraju da prihvate činjenicu da se u ovoj oblasti konačno uvodi neki red, kažu u kraljevačkoj „Čistoći“.

Prema rečima nadležnih, nelegalni taksisti ili oni koji se bave nelegalnim linijskim prevozom za čuvanje njihovih vozila na depou gradske „Čistoće“ moraće da plate 750 dinara po danu, odnosno najmanje 22.500 dinara za mesec dana, dok će oni čija vozila budu oduzeta na period od tri meseca morati da plate 67.500 dinara.

Kako bi pokušalo da reši višegodišnji problem takozvanih divljih taksista u gradu na Ibru, Gradsko veće Kraljeva donelo je krajem prošle godine Odluku o privremenom isključivanju takvih vozila iz saobraćaja.

(Kurir.rs / J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track