MISTERIJA U NIŠU! OGREBALA 3 MILIONA NA SREĆKI I NESTALA: Kupila prvo 10, pa još 10, pa 7?! Po ovom detalju zapamtili je svi
Foto: Kurir/M.S.

grebala napolju, ispred radnje, pa ušla unutra

MISTERIJA U NIŠU! OGREBALA 3 MILIONA NA SREĆKI I NESTALA: Kupila prvo 10, pa još 10, pa 7?! Po ovom detalju zapamtili je svi

Srbija -

Građani Niša postaju talični za igre na sreću. Žena koja je dobila tri miliona dinara 2. februara, nakon dobitka nestala je, ali nije jedina koja se radovala u Nišu zbog dobitka na greb-srećki.

Naime, jedan stariji muškarac u naselju Durlan takođe je dobio tri miliona dinara u istoj igri, ali pre mesec dana, saznaje Kurir u beogradskoj centrali Lutrije Srbije.

- Srećka je izgrebana negde kod glavne pošte u Durlanu, ispred menjačnice, ali se za to nekako tada nije čulo u medijima. Ne znam da li je čovek iz Durlana ili je samo prolaznik - rečeno je u beogradskoj centrali.

U niškoj filijali Lutrije Srbije radnica nije htela da komentariše ženin dobitak, ali je rekla da danaas do 10.30 nije došla da podigne svoj dobitak.

srecka, baba, lutrija
foto: Kurir/M.S.

Žena koja ima između 65 i 70 godina potrošila je 2. februara oko 2.000 dinara jer je u tri navrata kupila ukupno 27 srećki. Na nekima je bio dobitak zamene koja je 100 dinara.

- Vidi se da je zagrižena za dobitak. Ona je kupila 10, pa još 10 pa još sedam srećki. U ovih sedam se našao pogodak od tri miliona dinara. Ona je prvo grebala napolju, ispred radnje, a onda je zbog kiše ušla unutra. "Jao, šta je ovo, koliko je ovo", pitala je radnika koji je proverio broj srećke i pokazalo se na kompjuteru da ne može da se isplati. Onda smo proverom došli do neverovatnih tri miliona dinara. Jedva je izašla na vrata, čestitali smo joj i uputili gde bi trebalo sutra da prijavi dobitak - rekao nam je radnik koji je prodao nagradno kartonče.

Vest se ubrzo proširila centrom grada, odnosno u radnjama na Trgu Stevana Sremca i Ulici Nikole Pašića. Jedan od radnika jedne kockarnice je zna kao finu i tihu gospođu kojoj je kocka "ušla u krv".

- Ne znam šta da kažem, ona se stalno oseća na luk. Tu ni maska ne pomaže. Znam baku, ali nikada nisam ulazio u komunikaciju s njom. Vidim da joj novac ne manjka za kocku, često vadi evre da bi okušala sreću - kaže nam jedan od radnika manje kockarnice u centru Niša.

Penzionerka često svraća u lokale specijalizovane za igru na sreću u centru Niša, ali danas nije bila u njima.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track