OGLASILA SE PREDSEDNICA OPŠTINE TRSTENIK: Podrška predsedniku Vučiću u borbi protiv organizovanog kriminala
Foto: Ž. M.

ODLUČNO PROTIV ORGANIZOVANOG KRIMINALA

OGLASILA SE PREDSEDNICA OPŠTINE TRSTENIK: Podrška predsedniku Vučiću u borbi protiv organizovanog kriminala

Srbija -

Predsednica opštine Trstenik Milena Turk objavila je saopštenje za javnost povodom nedavnih hapšenja u Beogradu I borbe protiv organizovanog kriminala.

-Svedoci smo pokušaja određenih kriminalnih grupa da destabilizuju državu Srbiju i naprave paralelne strukture. Ova jaka kriminalna grupa očigledno potpomognuta određenim licima iz raznih državnih struktura sprovodila je niz nezakonitih radnji, prikrivajući počinjena dela duži vremenski period. Pronađeni snajper je ozbiljna opasnost po bezbednost i ukazuje na mogući plan za likvidaciju važnih ličnosti, kaže se u saopštenju za javnost predsednice opštine Trstenik Milene Turk.

Aleksandar Vučić, Trstenik, Milena Turk
foto: Ž. M.

Prema njenim rečima, građani Srbije su svedoci već jednog takvog scenarija kada je ubijen tadašnji predsednik Vlade Republike Srbije.

-Ne smemo dozvoliti ponavljanje scenarija i destabilizaciju Srbije. Nacionalna bezbednost i bezbednost građana Republike Srbije je na prvom mestu i odgovor vrha naše države je jasan: Niko nije jači od države! Niko nije jači od Srbije, ističe gospođa Turk.

(Kurir.rs/Ž. M./Foto: Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja