Nema gužvi, pazite na udarne rupe

AMSS

Nema gužvi, pazite na udarne rupe

Srbija -
Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su oko 30 minuta. Na deonicama na kojima se izvode radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen

BEOGRAD - Na srpskim drumovima saobraćaj je jutros umerenog intenziteta i obavlja se uz povoljne vremenske uslove, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona.

Valja obratiti pažnju i na udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo, ali i da ugroze bezbednost vozača i njihovih saputnika.

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su oko 30 minuta. Na deonicama na kojima se izvode radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Zbog radova rehabilitacije autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka, smer Beograd-Niš u dužini od kilometar, od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda.

Na ovom delu, saobraćaj će se obavljati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom kretanju od Niša ka Beogradu i to, dve trake u smeru ka Beogradu i jedna u smeru ka Nišu. Završeni su radovi na autoputu E-75 kod Bubanj potoka i saobraćaj u potpunosti normalizovan. U toku je rehabilitacija starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz ograničenje brzine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track