LEPE VESTI IZ KRALJEVA: Kraljevčani organizuju onlajn Smotru mladih harmonikaša, poziv mladima da se prijave
Foto: J. S./Ilustracija

od 6 do 22 godine

LEPE VESTI IZ KRALJEVA: Kraljevčani organizuju onlajn Smotru mladih harmonikaša, poziv mladima da se prijave

Srbija -

KRALJEVO - Muzičko - edukativna radionica „Uvertira“ iz Kraljeva pozvala je mlade harmonikaše od 6 do 22 godine da se prijave za onlajn „Smotru mladih harmonikaša“, na kojoj će se izvoditi narodna i tradicionalna muzika, a rok za slanje prijava i video snimaka je 20. mart.

- Ideja za manifestaciju je proistekla iz volje, entuzijazma, rada i ljubavi mladih prema harmonici i tradicionalnoj narodnoj muzici, a učesnici će se takmičiti u tri starosne kategorije. Ovogodišnja smotra će se održati onlajn, u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. Već 21. marta počećemo da pregledamo dostavljene video materijale, a u tome će nam, u stručnom žiriju, pomoći poznati harmonikaš Aleksandar Sofronijević i Nikola Peković, docent na Fakultetu muzičke umetnosti u Nišu, kažu u „Uvertiri“.

Prijava za učešće može se preuzeti sa njihove Fejsbuk stranice, a obrazac prijave zainteresovani mogu dobiti i na imejl ili na Instagram profil.

Za sve dodatne informacije organizatori se mogu kontaktirati na društvenim mrežama Fejsbuk ili Instagram, na telefon 060/666-33-01, a zainteresovani mogu doći i lično u prostorije Muzičko - edukativne radionice „Uvertira“, Ulica Cara Lazara br. 21 u Kraljevu, svakog radnog dana od 10 do 15 časova.

Popunjenu prijavu, zajedno sa video snimkom svog izvođenja, potrebno je do 20. marta poslati na elektronsku adresu: uvertirakv@gmail.com

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track