PRIJAVA I ONLAJN: Počinje upis učenika nadarenih za računarstvo i informatiku u IT odeljenje u vranjskoj Gimnaziji
Foto: T.S.

obezbeđena pripremna nastava

PRIJAVA I ONLAJN: Počinje upis učenika nadarenih za računarstvo i informatiku u IT odeljenje u vranjskoj Gimnaziji

Srbija -

Gimnazija "Bora Stanković" u Vranju i ove godine upisuje učenike završnih razreda osnovnih škola na teritoriji Pčinjskog regiona u specijalizovano IT odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

- Prijavljivanje za polaganje posebnog prijemnog ispita biće elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola" u periodu od 12. do 15. aprila. Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja prijava za polaganje prijemnog ispita, prijavu u papirnom obliku moći će da podnesu 15. i 16. aprila u školama koje imaju specijalizovana odeljenja. Prijemni ispit biće održan 9. maja 2021. godine u Gimnaziji " Bora Stanković" u Vranju - saopštavaju iz vranjske Gimnazije.

foto: T.S.

Gimnazija "Bora Stanković" kao i svake godine organizuje pripremnu nastavu iz matematike za polaganje posebnog prijemnog za ovaj smer.

Pripremnu nastavu i ove godine drži profesor matematike preko određene platforme, a ako epidemiološke mere budu dozvoljavale, u dogovoru sa profesorom nastava se može realizovati u prostorijama škole, navode iz ove obrazovne ustanove.

Sve potrebne i važne informacije nalaza se i na sajtu škole www.vranjskagimnazija.edu.rs

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track