NASTAVLJA SE IMUNIZACIJA U VRANJU: Danas i revakcinacija Makedonaca
Foto: T.S.

borba protiv epidemije

NASTAVLJA SE IMUNIZACIJA U VRANJU: Danas i revakcinacija Makedonaca

Srbija -

U Vranju se danas u Sportskoj hali, na glavnom vakcinalnom punktu radi revakcinacija 260 građana Republike Severne Makedonije, uglavnom vakcinom Sputnjik V. U toku je revakcinacija.

Sutra će u Sportskoj hali Vranje biti organizovana vakcinacija prvom dozom vakcine Fajzer za 250 građana Severne Makedonije.

"Hiljadu ljudi će danas na glavnom punktu u Sportskoj hali u Vranju primiti drugu dozu vakcine, među kojima je grupa građana iz Republike Severne Makedonije, naših građana koji se takođe revakcinišu i naših građana koji danas primaju prvu dozu Fajzer i kineske vakcine Sinofarm. Sutra će grupa od 250 građana Republike Severne Makedonije da primi prvu dozu vakcine što jasno ukazuje na to da je Zdravstveni centar Vranje na nalog iz Kabineta predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića i uz jasne instrukcije Ministarstva zdravlja uspešno uradio imunizaciju 949 naših južnih suseda.

Više je nego jasno da nismo sami u borbi protiv Kovida 19. Svi delimo istu sudbinu i svi moramo zajedno da pobedimo ovu pošast koja je paralisala planetu Zemlju.

Ponosna sam što je Srbija na čelu sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem pokazala izvanrednu solidarnost i humanost sa svima u regionu i što zajedno vakcinacijom konačno pobeđujemo Kovid 19.", istakla je direktora Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track