Šumadija fest u Kragujevcu 24. i 25. avgusta
Foto: KURIR

Drugi po redu

Šumadija fest u Kragujevcu 24. i 25. avgusta

Srbija -
Prve večeri festivala nastupiće grupe Zabranjeno pušenje, Ortodoks Celts, Čovek bez sluha, Vatra i Stars Inc, kao i demo bendove koje je publika izabrala na konkursu - "The Bajt", "Empathy", "Brainwashed" i "Deadly Mosh"

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu će 24. i 25. avgusta biti održan drugi muzički festival "Šumadija fest", koji će okupiti poznate rok grupe, ali i demo bendove.

Prve večeri festivala nastupiće grupe Zabranjeno pušenje, Ortodoks Celts, Čovek bez sluha, Vatra i Stars Inc, kao i demo bendove koje je publika izabrala na konkursu - "The Bajt" iz Beograda, "Empathy" iz Zrenjanina, "Brainwashed" i "Deadly Mosh" iz Kragujevca.

Drugo veče festivala rezervisano je za elektro i dens muziku, a nastupiće Makao Band, TDI Party Crew, di-džej Herman i di-džej Muki.

Festival će imati i dnevni program, pa će posetioci biti u prilici da se takmiče u streetball basketu, odbojci na pesku i ekstremnim sportovima, kao i u crtanju grafita. Biće organizovane i umetničke radionice i izložbe.

Drugi "Šumadija fest" biće održan na platou ispred gradskog sajmišta "Šumadija sajam", dok će kamp biti postavljen na jezeru u Šumaricama i počeće sa radom dva dana pre početka festivala.

Organizatori navode da je za rezervaciju u kampu potrebno kupiti ulaznicu za festival, dok oni koji iznajmljuju šator, mesto u kampu plaćaće 500 dinara po osobi, uz mogućnost kampovanja svih pet dana koliko će i raditi kamp.

Cena ulaznice za prvo veče festivala je 400 dinara, za drugo iznosi 300 dinara, dok je za komplet ulaznica potrebno izdvojiti 600 dinara.

Organizatori ovog muzičkog festivala su udruženje studenata "FILUM" , udruženje građana "Kreativni Edukativni Centar" i "Omladina Šumadije" koji su organizovali i prvi "Šumadija fest", kao i brojne druge koncerte i nastupe di-džejeva u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track