DAN POLICIJE I U KRALJEVU: Deca i odrasli se družili sa policajcima
Foto: J. S.

prijateljski

DAN POLICIJE I U KRALJEVU: Deca i odrasli se družili sa policajcima

Srbija -

U okviru obeležavanja Dana Ministarstva, Slave i Dana policije, Policijska uprava u Kraljevu, zajedno sa pripadnicima Odreda žandarmerije i Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu, organizovala je u nedelju, u parku iza zgrade Višeg suda u Kraljevu, prezentaciju materijalno - tehničkih sredstava.

Kraljevo, Dan policije, gra]ani, policajci
foto: J. S.

"Osim ljudskih kapaciteta i resursa, važnu ulogu u zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana ima i oprema koju koristimo u svakodnevnom radu, a koju smo danas izložili na uvid javnosti. Naši najbrojniji i najverniji posetioci bili su mališani, koji su u neposrednom i direktnom kontaktu sa pripadnicima organa reda mogli da saznaju nešto više o poslu koji obavljamo, kazao je ovom prilikom major Goran Grujić, načelnik Odeljenja policije u Kraljevu. Osim vozila, posetioci su mogli da vide raznu opremu i sredstva koja koriste policijske snage.

Kraljevo, Dan policije, gra]ani, policajci
foto: J. S.

Najmlađi Kraljevčani iskoristili su priliku da se oprobaju na zip - lajnu, provozaju na kvadovima Žandarmerije i da se druže sa policijskim psom koji je treniran za otkrivanje eksploziva. Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja