OBILNE PADAVINE DONELE I NEŠTO DOBRO: 7 sela u opštini Topola konačno dobija vodu
Foto: RINA

kraj mukama

OBILNE PADAVINE DONELE I NEŠTO DOBRO: 7 sela u opštini Topola konačno dobija vodu

Srbija -

Posle više nedelja bez redovnog vodosnabdevanja i restrikcija, meštani u sedam sela u opštini Topola koja se nalaze pri gradskoj vodovodnoj liniji napokon će dobiti vodu.

"Nijedno selo neće biti isključeno bez preke potrebe, a grad zbog nepostojanja alternative, naročito zbog stambenih zgrada i javnih institucija poput Doma zdravlja i vrtića, samo će u najgorim prilikama biti isključen, do čega se nadamo neće doći“, saopšteno je iz JKSP „Topola“.

S obzirom na hidrološke prilike i veći dotok vode na izvorištima biće popuštene restriktivne mere po pitanju snabdevanja vode. Večeras će biti puštena voda na liniji: Žabare, Vaganac, Mitrovčić. Sutra u toku dana će biti puštena linija: Vinča, Plaskovac, Lipovac i Meterize.

"Molimo građane da prate obaveštenja. Shodno prilikama na terenu i dostupnosti vode mere će popuštati, odnosno biće naknadno uspostavljane. Trudićemo se da uvek imate najrelevantnije informacije o predviđenom planu isključenja, kao i o promenama u planu, usled hidroloških prilika", rečeno je u JKSP Topola.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track