INVESTICIJA VREDNA 54 MILIONA DINARA: Radovi na rekonstrukciji puta kroz naseljena mesta Kobilje - Lovci
Foto: Gradska uprava Kruševac

Intenzivna izgradnja putne infrastrukture u Kruševcu

INVESTICIJA VREDNA 54 MILIONA DINARA: Radovi na rekonstrukciji puta kroz naseljena mesta Kobilje - Lovci

Srbija -

Na teritoriji grada Kruševca intenzivno se radi na izgradnji putne infrastrukture. Građevinska sezona je u punom jeku, a svi predviđeni poslovi odvijaju se prema planu.

Gradonačelnica Jasmina Palurović, član Gradskog veća Živojin Miloradović i načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić obišli su radove na rekonstrukciji puta kroz naseljena mesta Kobilje - Lovci.

izgradnja puta, Kobilje, Lovci
foto: Gradska uprava Kruševac

Ulaganje u putnu infrastrukturu na teritoriji grada Kruševca je veliko i značajno u mnogim aspektima. Dajemo doprinos razvoju sela, poljoprivrede i povećanju standarda građana i boljim uslovima života u ovim naseljima.

-Ovaj put se gradi u dužini od blizu 5km, širina trupa sa bankinama je skoro 6 metara, a samog asfaltnog kolovoza oko 5. Asfaltni zastor se radi prvi put, i njegovom sanacijom obezbediće se kvalitetna alternativa kretanja prema Ribarskoj Banji i Velikom Šiljegovcu. Vrednost investicije je 54 miliona dinara, a investitor JP „Putevi Srbije“. U okviru aktuelnih radova na ovom putu, planirana je i sanacija 150 metara klizišta na trećem kilometru trase, kao i sanacija puta prema Kobilju, gde je već završena kanalizacija, kaže gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

izgradnja puta, Kobilje, Lovci
foto: Gradska uprava Kruševac

Završetkom sanacije ovog dela puta, modernom deonicom biće povezani meštani naseljenih mesta: Kobilje, Stanci, Lovci i Zdravinje. Radovi na kruševačkim gradilištima se realizuju prema planu i programu, a izvođači su građevinske kompanije „Kruševacput“ i „Tehnogradnja“ iz Kruševca.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track