Najnovije vesti

IVANA NUDI 200 EVRA ZA INFORMACIJE O MONSTRUMU KOJI JE UBIO NJENOG PSA: Upucao nedužnu životinju, a moglo se tu naći i dete (FOTO)
Foto: Facebook/Ivana Bosnjak

užas

IVANA NUDI 200 EVRA ZA INFORMACIJE O MONSTRUMU KOJI JE UBIO NJENOG PSA: Upucao nedužnu životinju, a moglo se tu naći i dete (FOTO)

Srbija

Ivana Bošnjak iz Novog Sada ponudila je nagradu od 200 evra za informacije o osobi koja je iz vatrenog oružja ubila njenog psa!

- Pas sa leve strane slike je naš koker španijel po imenu Lu koji je ubijen vatrenim oružjem iza mosta u produžetku Sečanjske ulice na Klisi. Za nekoga je možda samo životinja, ali bio je član naše porodice. Uopšte nije bio agresivan, štaviše, dozvoljavao je svakom da mu priđe, što ga je na kraju koštalo života - napisala je Ivana na društvenim mrežama.

Ivana Bošnjak
foto: Facebook/Ivana Bosnjak

Mlada Novosađanka dodaje da je slučaj predat policiji i da je istraga u toku.

- Ja vas sve molim, ko zna nešto, ko je čuo pucanj, video, bio svedok, zna ko je ubio našeg psa da nam se javi. Nudimo nagradu od 200 evra onom ko nam kaže ko je ubio psa. Pas je ubijen između 22. i 23. septembra. Ako vas nije briga za životinju, razmislite samo da li vam je svejedno da neko na Klisi, koja je pretežno mirno naselje, puca u nedužnu životinju, šeta po naselju... Moglo se tu naći neko dete - napisala je Ivana.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track