Najnovije vesti

OBRT U ČAČANSKOJ BOLNICI: Nezvani gost ipak NE KRADE HRANU pacijentima, direktor za Kurir otkrio detalje (FOTO)
Foto: RINA

OPŠTA BOLNICA U ČAČKU

OBRT U ČAČANSKOJ BOLNICI: Nezvani gost ipak NE KRADE HRANU pacijentima, direktor za Kurir otkrio detalje (FOTO)

Srbija

Nakon vesti da u čačanskoj bolnici već nekoliko dana šeta lisica i krade hranu bolesnicima, za Kurir se oglasio direktor bolnice dr Miroslav Sretenović, koji je rekao da je tačno da se lisica pojavila u bolničkom krugu, ali da ne jede i ne "krade" hranu od pacijenata.

lisica, Čačak
foto: RINA

- Lisica u potrazi za hranom pokušava da uđe na pojedina odeljenja. Svakako ne jede i ne "krade" hranu od pacijenata. Alarmirane su i angažovane gradske službe opremljene za rešavanje ovog problema. Odakle je došla, ne znamo, možemo samo da pretpostavimo, da je u potrazi za hranom dospela u bolnički krug - objasnio je dr Miroslav Sretenović.

lisica, Čačak
foto: RINA

Podsetimo, Aleksandar Maksimović, upravnik čačanske zoo higijene, rekao je juče za Glas zapadne Srbije da su postavljeni kavezi u krugu bolnice. - Danas smo postavili kaveze u krugu bolnice i na ulazu u interno odeljenje kako bi pokušali da uhvatimo ovog predatora na zahtev direktora čačanske bolnice dr Miroslava Sretenovića - kazao je Maksimović.

Naime, kako je preneo GZS lisica prošeta internim odeljenjem, a kako neki svedoče u nekoliko navrata je otela hranu za bolesnike.

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track