GRAD VRANJE ZA BEZBEDNOST NAJMLAĐIH: Uručeno 161 auto-sedište
Foto: T. S.

treća akcija Grada Vranja

GRAD VRANJE ZA BEZBEDNOST NAJMLAĐIH: Uručeno 161 auto-sedište

Srbija -

VRANJE - U Vranju su danas roditeljima koji su dobili bebu u ovoj godini uručena auto sedišta. Roditeljima beba koje su rođene u periodu od 1. jula do 30. septembra ove godine uručeno je 161 auto sedištе.

Ovo je treća akcija Grada Vranja u 2021. godini, a prema najavi biće organizovana još jedna za bebe koje se rode u poslednjem kvartalu ove godine.

Na ovaj način Grad Vranje pruža podršku mladim bračnim parovima u odgajanju potomstva Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je i čestitku roditeljima u kojoj ističe da grad Vranje kao društveno odgovorna lokalna samouprava već nekoliko godina unazad poklanja auto sedišta novorođenim beba. Оd prošle godine sve bebe dobijaju auto sedišta.

,,Na ovaj način, osim što želimo da utičemo na bezbednost dece u saobraćaju i odgovorno ponašanje svakog od roditelja ponaosob, ujedno želimo i da pomognemo svima vama, našim sugrađanima, u odgajanju mališana’’, stoji između ostalog u čestitki koju je gradonačelnik dr Slobodan Milenković uputio roditeljima.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track