NESVAKIDAŠNJI UKRASI U VRANJU Novogodišnja sirena, svetleća lutka i nešto poput leptira! Pogledajte BIZARNU postavku (FOTO)
Foto: Kurir/T.S.

neverovatno

NESVAKIDAŠNJI UKRASI U VRANJU Novogodišnja sirena, svetleća lutka i nešto poput leptira! Pogledajte BIZARNU postavku (FOTO)

Srbija -

Euforija oko Nove godine je počela, gradovi ukrašavaju svoje ulice i trgove različitim dekoracijama, a ove godine pažnju je povodom toga privuklo Vranje.

Novogodišnja dekoracija koja tokom ovih praznika "krasi" Vranje podrazumeva šest svetlećih figura koje se mogu, u najmanju ruku, opisati kao čudne, neobične, bizarne, nesvakidašnje...

Tu je, za početak, šljašteća vila, sa licem i glavom koje najviše podsećaju na plastične lutke iz izloga butika osamdesetih godina.

Tu je potom i ram na koji je "nakačena" figura koja podseća na neku vrstu novogodišnje sirene, a na dnu rama ispisano je "VRANJE".

Pored toga možete videti i novogodišnjeg, najverovatnije leptira, mada nije isključena mogućnost da bi se moglo pomisliti i da je u pitanju neki drugi insekt, poput pauka.

Kako prenose beogradski mediji, ukrasi su koštali gotovo 3 miliona dinara.

"Moja devojčica bi pala u nesvest od sreće kad bi videla ovu barbiku", napisala je jedna korisnica Tvitera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA VAJE DUJOVIĆ KURIRU: Znate je iz serije Državni službenik, a evo šta vam je poželela (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track