IZ JEZERA PALIĆ JUTROS IZVAĐEN AUTOMOBIL: Policija ispituje kako se našao u vodi, ronioci PRETRAŽUJU DNO
Ilustracija, Foto: N.H.

DRAMA

IZ JEZERA PALIĆ JUTROS IZVAĐEN AUTOMOBIL: Policija ispituje kako se našao u vodi, ronioci PRETRAŽUJU DNO

Srbija -

SUBOTICA - Rano jutros, iz jezera Palić izvađen je automobil subotičkih registarskih oznaka, marke Reno 5, ali nisu pronađena tela žrtve ili više žrtava. Vozilo su izvukli pripadnici sektora za spašavanje, koji su u sklopu MUP-a Srbije, a mesto gde je izvučeno vozilo je u blizini Muškog štranda.

Prema trenutnim saznanjima, sumnja se da je vozilo iz nepoznatih razloga završilo u palićkom jezeru, ili da je vozilo gurnuto u vodu, ali da niko nije upravljao automobilom, niti da je bilo ljudi u njemu. Nezvanično se tvrdi, da razlog potonuća nije kvar kočnica na vozilu, kako se pretpostavljalo u prvi mah.

Subotička Policijska uprava je potvrdila da je vozilo nađeno kod Muškog štranda, da je Reno 5 izvađen iz jezera, a da u njemu nije nađeno nijedno telo, niti ima saznanja, za sada, da je neko bio u vozilu, pošto su u jezeru i ronioci.

U toku je dalja istraga, kojom će se utvrditi sve okolnosti ove nesreće ili nezgode. Fotografija s automobilom je objavljena prvo na društvenoj mreži, da je automobil završio na dnu jezera, a zatim su na obalu stigli policija, vatrogasci i hitna pomoć, a zatim i ronioci.

U blizini tog dela jezera i ranije je bilo skliznuća s zemljanog dela puta, na neoznačenim mestima, a poslednji put se vozač automobila s puta zaustavio na samoj obali, pa je sve prošlo bez žrtava.

(Kurir.rs/N. H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track